ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cillessen, acusat de desatendre un fill que va tindre a Espanya

Per Blanquinegres · 07 Febrer, 2023

Una dona espanyola assegura des de fa mesos ser la mare d’un fill de Jasper Cillessen, exporter del Barcelona i del València i actualment porter del NEC. L’exporter del Barcelona i del València va acceptar voluntàriament la paternitat i la pretensió de la dona és la de rebre una quantitat major de la qual el porter està disposat a pagar.

La dona ha assegurat que té un conflicte amb el jugador per l’import de la pensió alimentària del xiquet. A este efecte, l’advocat espanyol del porter va emetre un comunicat que deia el següent: “No hi ha molta història. Durant el temps que Jasper va estar a Espanya va tindre una curta relació i d’ací va nàixer un fill. La paternitat ha sigut acceptada voluntàriament per Jasper i ara ha de ser confirmada en un jutjat. D’aquesta formalitat s’encarreguen els advocats de Jasper a Espanya. Després d’això, ja parlarem de la pensió alimentària”

No obstant això, segons ha informat el programa Telecinco, Jasper Cillessen no està complint amb els acords aconseguits i per tant amb la pensió alimentària. Segons la versió de l’advocat,  la dona vol rebre una quantitat molt major del que creu que Cillessen està disposat a pagar, però segons l’advocat, això no és així.

“Aquest cas és delicat, ja que es tracta d’un bebé que no ha de ser exposat als mitjans. A Espanya, els menors estan especialment protegits i qualsevol ingerència o exhibició del menor pot donar lloc a responsabilitat penal”, va concloure l’advocat

 

Tota la informació exposada en aquest article és obra de Telecinco i Blanquinegres no es fa càrrec de cap responsabilitat