+  PRIMER EQUIP  

València CF-Elx CF: Molt de Lim i poca cosa de futbol per a rebre a l’Elx

Per Blanquinegres · 25 Octubre, 2014

Els xics de Nuno tots firmes, per la presència de Peter Lim a Mestalla, rebran a les 20h a l’Elx per tal de passar pàgina a l’últim colp que van patir davant el Deportivo.

 

Poc de futbol s’ha parlat a les últimes hores. Normal, quan el València va començar ahir a escriure un nou capítol de la seua història. Peter Lim podrà conèixer, per fi, a tota la societat valencianista en Mestalla. Amb l’excusa del derbi de la Comunitat, tot el valencianisme donarà la benvinguda que es mereix el nou màxim mandatari del club de ché. El coliseu de l’Avinguda de Suècia ja es troba engalanada per a un moment que quedarà en el col·lectiu blanquinegre.

Pareix mentida, però el València té un partit a les 20h on netejar la seua cara, després de l’empanada galega del passat cap de setmana. L’Elx molt necessitat sembla ser la pressa perfecta per tal d’abatre i fer gaudir a tot Mestalla, inclòs el nou cap. La pressa de esta nit, el conjunt il·licità, ve a Mestalla ferida i amb sang, per lo que el tauró de l’equip pot eixir en qualsevol moment i fer explotar la primera bomba. El tauró assassí és, Álvaro Negredo qui ahir va ser citat per primera volta a una citació del València. Malgrat que la “bomba” del València, es troba ja en plenes condicions de jugar, sembla que Nuno no introduirà cap variació respecte l’últim duel. Els canvis que si es faran notar, seran els retrons de Diego Alves a la porteria i André Gomes al mig del camp, absents per sendes lesions. Com fet senyalat i anecdòtic, Nuno compta amb tot el seu planter per al partit d’esta nit, encara que per a l’hora de la veritat homes com Jaume, Carles Gil, Feghouli, Joao Pereira i 2 més hauran de vore el partit des de la llotja.

Dins de l’ambient de festa que s’espera en Mestalla, arriba un Elx amb ganes de “fer botar la sorpresa sent valents” com a dit el seu tècnic, Fran Escribá, però conscient del seu moment actual, afonat a la taula classificatòria. Malgrat la mala dinàmica blanquiverda, l’entrenador és un vell conegut de Mestalla, ja que va ser segon entrenador durant l’estància de Quique Sánchez Flores a l’entitat de Mestalla.

El temple Mestalla compta les hores per vore començar a agafar el vol a l’equip que, per fi, presidirà Peter Lim. Uns ingredients perfectes per poder tornar a sumar els tres punts i de pas, mantindre Mestalla a pany i clau. 4 de 4, fins al moment.

Possibles onzes:

València CF: Alves; Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà; Javi Fuego, André Gomes, Dani Parejo; Pablo Piatti, Rodrigo i Paco Alcácer

Elx CF: Manu Herrera; Damián Suárez; Domingo Cisma, David Lombán Edu Albacar; Jose Angel, Mosquera, Pasalic; Álvaro, Coro, Jonathas