ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Molt bones notícies en l’entrenament del València i una baixa inesperada

Per Alex Alfaro · 23 Febrer, 2023

El València ha tornat als entrenaments este mateix matí a la Ciutat Esportiva de Paterna després d’una intensa sessió vespertina en el dia de de ahir. Rubén Baraja continua preparant l’important partit d’aquesta  setmana encara que no amb tots els jugadors que li agradaria per a traure el màxim rendiment a una plantilla que està passant per un mal moment, a dos punts de la permanència i la posició 19é en la classificació.

L’entrenament ha comptat amb la presència de Thierry i de Lino que sí no ocorre res estrany podran estar dissabte que ve a Mestalla. Thierry reapareixeria cinc setmanes després i Lino es recuperaria a temps després de les seues molèsties.

No obstant això, la mala notícia de l’entrenament ha sigut Samuel Castillejo que no ha pogut estar per gastroenteritis. Encara queden més de 48 hores per al partit i espera poder estar en la convocatòria.

A més, Nico ha pogut fer ja carrera contiua amb el grup si bé encara li queda més de doss setmanes per a poder realitzar un entrenament complet. Mentrestant, Cavani, Gayà i Marcos André han entrenat de manera individual mesclant gimnàs i fisio.