Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Molina, director esportiu de la Federació, abandona el càrrec

Per Alex Alfaro · 08 Desembre, 2022

Dia de molts canvis en la Selecció espanyola. A primera hora del matí coneixíem que Luis Enrique no continuaria en el càrrec, uns minuts més tard que De la Fuente era el triat i ara hem conegut que Molina, director esportiu de la Federació ha decidit no renovar i abandona l’organisme

Comunicat oficial de la RFEF

La Selecció Nacional afrontarà una reestructuració amb un nou model de gestió en la parcel·la esportiva després de la decisió de José Francisco Molina de no renovar el seu contracte i donar per finalitzada la seua etapa en l’RFEF després del Mundial de Catar per a donar pas a un nou projecte esportiu.

Albert Luque serà el nou director de la Selecció Nacional. Francis Hernández, que es mantindrà com a coordinador de les seleccions inferiors, serà el seu adjunt. José Francisco Molina abandonarà la direcció esportiva al començament de 2023.

Molina va arribar a la RFEF en 2018. Sota la seua gestió, la selecció nacional va aconseguir aconseguir dos Final Four de la UEFA Nations League i unes semifinals de l’Euro 2020. Com a director esportiu i responsable de totes les seleccions masculines, també va conquistar un europeu sub-21, un europeu sub-19 i una medalla de plata olímpica a Tòquio 2020, entre altres èxits.

Després del Mundial de Catar, afrontarà nous reptes professionals. L’RFEF agraeix a Molina la seua professionalitat, el seu treball i el seu compromís amb el creixement de la Selecció i del futbol espanyol.