La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mijatovic parla de la seua eixida del València: “Va ser molt turbulenta”
,

Mijatovic parla de la seua eixida del València: “Va ser molt turbulenta”

COMPARTIR
L’eixida de Mijatovic del València va ser una de les més turbulentes que es recorden de la història del València. Les promeses incomplides i les formes van provocar que es creara una forta adversitat entre el futbolista i l’afició del València.


No obstant això, el de Montenegro és dels pocs jugadors que després d’haver-se equivocat fortament no ha tingut cap objecció en demanar perdó a l’afició. Ja ho va fer en algun acte del centenari i l’ha tornat a fer en una entrevista per al canal de “Serantesweb”‘

Què hauries fet diferent?

La gent es va enfadar, i va ser amb raó. En aquells anys tenia poca experiència. Si fora l’afició del València també m’haguera enfadat. En aquella època jo no ho entenia perquè jo volia guanyar títols.
 
 
 

Retorn a Mestalla

Jugar a Mestalla defensant la samarreta del Reial Madrid era molt complicat. En el primer partit em van haver de traure en una furgoneta de la guerra civil de l’aeroport a l’hotel. Després en el camp s’escolta tot i era tot el món contra mí. Em preguntava el que havia fet. T‘enfades perquè et pugen les pulsacions.

Des de la distància, jo també m’hauria dit de tot