ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mista analitza l’arribada de Baraja al València

Per Alejandro Fernandez · 15 Febrer, 2023

L’exjugador del València, ‘Mista’, ha concedit una entrevista al programa La Graderia de Radioesport, on ha parlat del nou entrenador del club, Rubén Baraja, del segon entrenador, Carlos Marchena, i de la gestió de Meriton des de la seua arribada en 2014.

L’exfutbolista del València considera que una de les primeres coses en les quals incidiran Baraja i Marchena serà a millorar la defensa que ja porta encaixats 26 gols aquesta temporada. “El primer que farà Rubén serà tancar la porteria. Per això s’emporta a Carlos també. Ells ja ho van viure en 2008 i es van eixir com a líders”. És una de les facetes on el València ha de millorar per a agafar confiança i seguretat en la part de darrere de l’equip.

Mista ha confirmat que va parlar amb Rubén Baraja dissabte passat i indica que cal deixar-li temps perquè prepare el partit del dilluns i perquè arriben els resultats. Afirma que la plantilla no està per a posicions europees, però tampoc per a estar en descens i lluitant per la permanència.

“Quan no es gestiona bé el club en cap de les seues facetes i el fas cada vegada més fluix, la situació es converteix en això. És molt difícil d’assumir. Hi havia coses per a il·lusionar-nos en 2019 però va quedar en res. Les coses es fan malament i es continuen fent”, ha dit el que fora jugador del club valencianista en referent a la gestió de Meriton des de la compra del club en 2014.

“Diu molt d’ells i del seu compromís que hagen decidit agafar a l’equip ara”. L’exfutbolista murcià s’ha mostrat optimista amb l’arribada de Rubén Baraja i Carlos Marchena. Assegura que són gent respectada, que han viscut situacions semblants. 

Sobre la manifestació del passat dissabte en l’exterior de Mestalla en el partit de lliga davant l’Athletic Club, Mista ha declarat que està del costat de l’afició i que la gent ha aguantat i està en el seu dret de manifestar-se.