Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Miracle a Sevilla (1-2)

Per Alex Alfaro · 12 Agost, 2023

Els 16 jugadors que van defensar la camiseta taronja del València en el Ramón Sánchez Pizjuán es van deixar la vida per a tractar d’emportar-se a València alguna bona notícia enmig d’un altre estiu fosc al València “de Meriton”. El gol de Diakhaby va servir per a fer somiar als més de 250 aficionats desplaçats a Sevilla, però una ràpida reacció d’En Nesyri retornava a la realitat a la parròquia “che”. Però un miracle apareixeria en els últims minuts de partit quan Javi Guerra marcava el 1-2.

La primera notícia de la nit arribava amb les alineacions on Diakhaby apareixia com a titular i Javi Guerra es quedava en la banqueta. Com vos va comptar en Blanquinegres des de Sevilla, la decisió es devia a unes molèsties que havia sentit el valencià durant la setmana.

L’inici del partit va ser positiu per als homes de Baraja i una clara declaració d’intencions. A pesar que els grans favorits eren els locals, el València no anava a posar les coses ni molt menys senzilla. “Guanyarem este p*********** partit”, va ser el crit de Jose Luís Gayà en el vestuari abans d’iniciar el partit.

La primera gran ocasió per al València arribaria en el 35 de la primera part, després d’un gran passe de Fran Pérez que connectava amb Diego López però que finalment va marxar fora. El primer avís per a un Sevilla al qual se li veia molt verd a pesar que la setmana vinent disputaran la final de la Supercopa d’Europa.

Després del temps de descans, l’equip pujaria encara una marxa més per a posar en seriosos problemes al Sevilla. Abans del gol, Bono aconseguia salvar una gran combinació entre Hugo Duro i Diego López.

Però la gran notícia de la nit arribaria en el minut 60, quan Diakhaby, sense ningú saber molt bé com, aconseguia rematar la pilota per a enviar-la al fons de la porteria després d’una gran assistència d’Almeida. Partit molt seriós de Diakhaby en el mig del camp demostrant a Baraja que està llest per a absolutament qualsevol batalla.

No obstant això, En Nesyri aconseguia reaccionar minuts més tard i posar l’empat a un en el marcador. Mamardashvili no va poder fer res.

Però els jugadors del València encara podien fer molt més. A 5 minuts per al final del partit, una ràpida recuperació d’Hugo Duro permetia generar espai i entregar-li una pilota miraculosa a Javi Guerra que tornaria a posar al València per davant.

La jugada seria revisada pel VAR, però el gol pujava al marcador igualment. Després d’11 minuts d’afegit, el València s’emportava els tres primers punts de la temporada cap a València. No obstant això, això no pot provocar que Meriton accepte la idea que no són necessaris fitxatges en aquest mercat d’estiu.