ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Minut i resultat del Nou Mestalla

Per Alex Alfaro · 19 Octubre, 2023

L’Ajuntament de València va comunicar este dimecres al València CF, segons va fer públic el propi consistori, que ajorna les negociacions d’un conveni urbanístic amb el club fins que es reprenguen les obres del Nou Mestalla, després de més de quinze anys parades, encara que va anunciar que tramitarà la llicència sol·licitada per l’entitat fa mesos per a fer-ho i que el govern municipal anterior no va tramitar.“L’Ajuntament es limitarà a tramitar la llicència sol·licitada pel club, sempre que el València C.F. responga satisfactòriament als requeriments de documentació i aclariments que puguen fer-li els funcionaris responsables de la tramitació de tal llicència”, assegura l’escrit.

València exigeix reprendre les obres

Des del consistori apunten que només “en el moment en què el València C.F reprenga efectivament les obres s’entaularan negociacions per a avançar en un conveni que partirà de l’esborrany realitzat per l’anterior govern municipal, encara que amb incorporacions que garantisquen que el club complisca amb la ciutat”.Entre eixes noves exigències estarà “una programació temporal de les obres amb penalitats en cas d’incompliment que hauran de garantir-se mitjançant aval bancari” i també el “detall de les fonts de finançament de les obres”.

Resposta del València

El València C.F, tal com ha informat l’agència EFE, ha acceptat la decisió de l’Ajuntament de València i accepta la condicions. Primer construirà l’estadi i després negociarà pel conveni. El següent punt serà l’aprovació final de les llicències.
No obstant, fonts oficials del club de Mestalla afirma que està en un moment d´estudi de les noves condicions però també expliquen que en cap moment descarten l´opció que ha sigut presentada per l´ajuntament. No obstant, encara no hi ha una postura clara per a comunicarla públicament, però de moment és algo positiu que l’Ajuntament tinga intenció d’acceptar la llicència.