ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Minut i resultat de l’operació Sergi Canós

Per Manel Rumbau · 15 Agost, 2023

El cas Sergi Canós és un no parar. El jugador, des de principis de mercat, busca eixir del Brentford per tal d’arribar al club de la seua vida de forma gratuïta. Els anglesos, per suposat, són conscients del desig del jugador de jugar al club de Mestalla.

No obstant això, fa uns dies, va eixir a la llum que Sergi Canós s’havia cansat d’esperar al València, ja que entenia que ja havia realitzat tots els esforços necessaris per poder arribar a jugar al València.

D’aquesta forma, per descomptat, el jugador del Brentford està prop de tancar un acord amb l’Alabés per si la seua possible arribada a Mestalla es retardara encara més. 

Canós no sap res del València

Segons ha informat el portal Sin Ataduras, el de Nules encara no ha rebut cap senyal del València perquè puga pensar en una possible arribada a Mestalla en les pròximes hores. 

El València, fins que no complete el traspàs de Racić al Sassuolo italià, continua bloquejat en el mercat. Així i tot, encara que aquesta situació es done pròximament, el cert és que des del management local continuen sense conéixer si Lim accepta o no el procediment respecte els pròxims moviments del club (Canós).