Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

MINUT I RESULTAT de l’operació de Rafa Mir a quatre dies que acabe el mercat

Per Alex Alfaro · 29 Agost, 2023

L’operació Rafa Mir pareix tindre un final més que clar. Tot i que el València va presentar fa uns dies, després de dos mesos de negociació, una ofensiva pel davanter que es tradueix en oferta per valor de tota la fitxa del futbolista (al voltant de 3 milions bruts), la recepció d’aquesta oferta no ha sigut positiva per part del Sevilla.

El club de Nerbión, des d’aquest moment, ha tractat de convéncer al jugador perquè finalment es quede a Sevilla. No obstant això, Rafa Mir ha presionat sempre que ha pogut en les oficines del Sevilla per a demanar que li deixen eixir. A més, Rubén Baraja ha parlat personalment amb ell en més d’una ocasió malgrat que encara no és jugador de l’equip, una cosa que no va ocórrer ni amb Pepelu ni amb Sergi Canós, només amb Rafa. Ha sigut durant tot el mercat la major petició que ha fet el tècnic valencianista, però no pareix que puga concretar-se.

Rafa Mir es quedarà al Sevilla

Segons ha informat Sin Ataduras, el Sevilla té molt clar que Rafa Mir no eixirà al València durant aquest mercat d’estiu. Així ho ha confirmat el director esportiu del Sevilla, Víctor Orta, en declaracions per a la font citada. “Rafa Mir no ix del Sevilla. La decisió és clara”.

Per tant, tot i que el davanter murcià era una petició expressa de Rubén Baraja per a l’atac, tot fa indicar que Mir no jugarà en el Valencia aquesta temporada. Així mateix, el jugador també havia demostrat en nombroses ocasions el seu desig de jugar a Mestalla.

La publicació de Rafa Mir

Els jugadors del Sevilla han acudit aquest migdia a la Catedral de Sevilla per a la tradicional ofrena floral a la Verge dels Reis. En aquest context, Rafa Mir ha pujat una publicació a la seua Instagram personal en la qual es veu la Catedral i un “emogi” amb l’acció de resar. És una publicació que ha donat de què parlar entre el valencianisme, ja que és una evidència l’esforç que està fent Rafa Mir perquè el Sevilla li deixe eixir al València.

El Sevilla HUI no ha modificat ni un centímetre la seua postura per Rafa Mir. El València continua esperant però treballant en altres opcions. El club de moment no ha trobat un nom alternatiu i té l’esperança de que la situació puga ser diferent.