Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Minut i resultat de l’operació Bryan Gil i tot el que s’ha parlat a Singapur

Per Alex Alfaro · 16 Novembre, 2022

Brayn Gil va estar molt prop de vindre al València al llarg de tot el mercat de fitxatges. El jugador tenia moltes ganes d’aterrar a Manises i es trobava a l’espera que el Tottenham fitxara un substitut. Finalment no esi el club va haver de fer un canvi de 180é al fitxar a Kluivert en les últimes hores de l’1 de setembre. Conte en tot moment va donar l’ “ok” a la seua eixida, mentre que Paratici (director esportiu del Tottenham) volia que es retrasara tot el posible eixa eixida.

Minut i resultat

El nom de Bryan Gil va estar damunt de la taula a Singapur. Tal com va informar SER Deportivos València, Peter Lim va voler saber què és el que va ocórrer amb el futbolista del Tottenham en els últims dies de mercat. La banda és una de les posicions a reforçar a pesar que ja hi haja molts jugadors en banda com Castillejo, Kluivert o Lino. No obstant això, el club estudiarà la possibilitat i anirà pel jugador. No obstant això, de moment el seu entorn no té informació ni novetats del València.

Declaracions de Conte

“Bryan Gil està en l’equip, és un xic jove, volíem veure’l cedit a València, però per moltes circumstàncies la situació ha canviat. Jo confie en ell”

Una operació que va caure de la nit al dia

És més, a primera hora de l’u de setembre des del club es continuava insistint que era una operació que s’anava a fer i que únicament es trobaven a l’espera del permís del Tottenham perquè el futbolista poguera volar. El “jet” privat fins i tot estava reservat perquè poguera aterrar des de terres londinenques. A les 11 del matí alguna cosa va canviar, i fonts del club van afirmar que l’operació havia caigut i era pràcticament impossible que Bryan Gil arribara a València. A partir d’ací s’obri un nou escenari on el València ha de prendre decisions com a club. Sobre este tema també va parlar Miguel Ángel Corona en la roda de premsa que va concedir als mitjans de comunicació la setmana passada en la qual va repassar pràcticament totes les notícies de mercat, encara que no va arribar a entrar en profunditat en cap d’elles

Miguel Ángel Corona al respecte de Bryan Gil

 

Anem a vore si Bryan és una de les opcions del pròxim mercat. No obstant, no anem a aventurarnos tenint en compte els precedents de la seua operació. Ens agradaria afrontar operacions en propietat, no obstant la fórmula del jugador en prèstec és un mecanisme vàlid perquè necessitàvem tindre qualitat i talent. Anem a vore la disponibilitat del FPF”

Parla Bryan Gil

Esta vegada qui ha parlat sobre este tema ha sigut el mateix Bryan Gil. El jugador encara no ha debutat en la Premier League i va parlar després de jugar 19 minuts contra l’Sporting de Portugal:

“El València? És una cosa que ja ha passat. Ara he de concentrar-me on estic. En el meu club, el Tottenham, donar-ho tot tant com siga possible ací i oblidar-me d’una cosa que ja ha passat. Estic centrat en el present. No pense en el futur. Estic centrat en millorar i jugar el màxim possible”

Jo estic treballant per a donar el meu millor nivell, per a fer-ho bé quan em toque. És la motivació que tinc, millorar cada dia i aportar el màxim possible. A Anglaterra és un estil de joc diferent del de la Lliga, més físic, més d’anada i tornada i crec que em posa a prova a mi, amb altres situacions, un altre joc. Crec que estic millorant”