ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Minut i resultat de les operacions Amallah – Marcos André

Per Manel Rumbau · 04 Agost, 2023

No és cap novetat que el València té pactat un acord perquè Selim Amallah arribe cedit aquesta temporada. Cal recordar, en aquest cas, que el migcampista marroquí té una clàusula deslliuradora per a este curs.

I es que amb el Valladolid en Segona divisió, l’equip que igualara la fitxa que percep en el club val·lisoletà podia emportar-se l’internacional del Marroc.

Tot tancat a falta de l’OK de Lim

Segons ha informat Tribuna Deportiva, les operacions Amallah – Marcos André es troben tancades al arribar totes les parts implicades a un acord total. D’aquesta forma, el jugador brasiler del València tornaria a Pucela la pròxima temporada, mentre que  l’internacional marroquí reforçaria el mig del camp valencianista en forma de cessió. 

No obstant això, tot es troba a expenses de la decisió, una vegada més, del màxim accionista del València. D’aquesta manera, fins que Lim no done el seu famós OK, l’operació no es tancarà definitivament. 

Operació tancada tot i el terratrèmol en Valladolid

L’últim dia del mes de juliol de 2023 va moure les estructures, i de quina manera, del Reial Valladolid. I es que el club val·lisoletà va comunicar l’eixida del seu director esportiu, Fran Sánchez, i la del seu equip al complet, format per Luis Casas, Antonio Barea i José Manuel Hernández.

Amb tot açò pel mig, i respecte les operacions d’Amallah i Marcos André, el nou director esportiu del Valladolid, Domingo Catoira, va parlar en la seua presentació de la negociació per tots dos futbolistes, afirmant que, malgrat que haja arribat ara, les negociacions que ja estaven en marxa, segueixen el seu curs: Les operacions que estaven avançades o a falta de detalls seguiran el seu curs i Marcos André és un jugador del grat de tots”, acabà.