Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ilaix i Diakhaby estàn convocats per Gattuso per a la tornada als entrenaments

Per Alex Alfaro · 25 Novembre, 2022

Demà comencen els entrenaments per al València després d’estes xicotetes vacances. Els jugadors estan convocats a partir de les 15.30 en una hora una mica estranya.

Els jugadors hauran de posar-se a la feina després que la majoria dels membres de la primera plantilla decidirà passar dies molt lluny de València: Dubai, París, Maldives van ser alguns dels destins triats pels futbolistes del València.

Gayà començarà els entrenaments amb la resta del grup el pròxim dimarts. Gennaro Gattuso li va donar tres dies de vacances extra al lateral esquerre de Pedreguer i per tant la setmana que ve ja veurem a l’internacional amb la selecció espanyola.

Ilaix Moriba i Diakhaby

Ilaix Moriba i Diakhaby estan també convocats amb la resta dels seus companys per a l’entrenament de demà. Després de completar la plantilla dos setmanes de vacances a causa de l’aturada de la Lliga pel Mundial de Qatar, el tècnic Gennaro Gattuso ha convocat el dissabte a tots els jugadors que no estan en el Mundial, a excepció de Jose Luis Gayà que tindrà uns dies més de permís després del seu retirada del Mundial com a consecuència de patir un esquinç lleu en el turmell. No obstant això, amb Diakhaby existeixen més dubtes respecte al seu estat físic i no és segur que puga entrenar tota la sessió al costat de la resta dels seus companys.

Quan el València torne a entrenar-se encara faltaran cinc setmanes perquè reprenga la competició davant el Vila-real el dia 31 de desembre i la previsió és que el central francés no tinga problemes per a estar disponible per a eixe xoc. L’objectiu del cos mèdic del València és que tots els jugadors puguen estar disponibles per al partit enfront del Vila-real.