Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Minut i resultat de l’eixida de Marcos André

Per Alex Alfaro · 14 Agost, 2023

El mercat del València continua parat. I va per a llarg. Peter Lim va decidir col·lapsar el club a tan sols 3 dies del inici lliguer amb la seua condició de donar eixida a dos jugador per tal d’efectuar entrades. La direcció esportiva del club, encapçalada per Miguel Ángel Corona, havia tancat algunes operacions com el fitxatge de Sergi Canós, el d’Amallah i la cessió de Marcos André al Valladolid. Ara mateix, el cert és que aquests moviments continuen caiguts o, pel contrari, paralitzats.

L’exigència del màxim accionista, res més lluny de la realitat, ha paralitzat de manera total el mercat valencianista. La situació del club ja començada la lliga es troba condicionada per les nombroses posicions sense cobrir i per l’absència d’un 9 que garantisca unes xifres golejadores com per a no pensar en el descens.

La prioritat és Samu Castillejo perquè operacions com la de Marcos André són quasi impossible que se solucionen a curt termini ja que Lim manté les seues pretensions (sol traspàs i per 5M si es tracta del 100% dels seus drets). El jugador, arribats a este punt, ja visualitza un futur una temporada més a Mestalla si Lim no rebaixa les seues pretensions.

Peter Lim també acceptaria una oferta de 3 milions d’euros pel 50%, encara que tot apunta al fet que serà una de les eixides més complicades al llarg d’este mercat d’estiu.