Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Mijatovic: “Peter Lim arribà en un moment complicat i l’afició ha de valorar-lo”

Per Miguel Castells · 18 Febrer, 2021

Pedja Mijatovic i polèmica són dos aspectes que sempre van de la mà. L’exjugador del València CF va tindre una eixida complicada després de donar un rendiment espectacular amb la samarreta blanquinegra. Mijatovic ha oferit una entrevista en Goal on ha analitzat i recolzat la gestió actual de Peter Lim.

L’afició no accepta res més que lluitar per la Lliga

L’exdavanter pensa que “Lim arribà a un moment molt complicat, per tant esta circumstància el valencianista hauria de valorar-la” abans de criticar la gestió de Meriton. A més a més, Mijatovic pensa que els problemes del València venen d’abans de Peter Lim, ja que són una afició que no accepta res més que lluitar per la Lliga.

Les vendes són normals

Pedja ha afirmat que l’afició no és conscient de les complicacions que comporta realitzar un equip competitiu quan hi ha problemes econòmics, i que les vendes de jugadors importants són normals, ja que responen a una necessitat de quadrar pressupostos a final de temporada. La seua trajectòria com a director esportiu del Madrid li fa conéixer de primera mà que es donen estes situacions.

D’altra banda, Mijatovic també ha volgut recordar el seu pas per València. Entén la frustració que generà la seua eixida, ja que segons ell, des de Kempes cap jugador estranger havia connectat de la mateixa manera amb l’afició blanquinegra. Pedja recorda amb molta estima el seu pas per València, i considera la ciutat com la “seua segona casa”.

Per últim, també ha confessat que pateix amb la situació esportiva de l’equip. Recorda el València com un equip que lluitava per grans objectius, i veure’l ara tan lluny de la seua posició històrica li produeix frustració.