La millor informació del ValènciaCF en valencià

Miguel Zorio vol comprar-li accions del València a Peter Lim
,

Miguel Zorio vol comprar-li accions del València a Peter Lim

COMPARTIR
728-90

Meriton Holdings continua al davant de la gestió econòmica i esportiva del València CF. L’afició vol fora a esta gent i espera una alternativa real que siga capaç de comprar-li les accions a Peter Lim. Durant els últims mesos, s’han llegit diferents informacions sobre persones que estaven interessades en comprar el València CF, però no s’han executat.

Zorio donarà una roda de premsa el pròxim dijous

Ara mateix, segons ha informat el periodista de Ràdio Esport València, Miguel Zorio vol comprar-li les accions a Peter Lim. De fet, l’empresari ha organitzat un acte per al pròxim dijous, en el qual presentarà l’oferta formal que vol fer-li a Peter Lim. L’acte serà el 30 de setembre a les 12:00 en el lloc en el qual s’ubica l’Agrupació de Penyes Valencianistes.

L’antic vicepresident del València CF donarà una roda de premsa, en la qual els periodistes podrem preguntar sobre els dubtes que tinguem al voltant d’esta oferta. Cal recordar que l’oferta ha de superar les expectatives econòmiques que té Peter Lim, el qual vol recuperar la inversió que va fer en el València CF.

Peter Lim haurà d’acceptar l’operació

Per tant, el pròxim dijous veurem la idea de Miguel Zorio i eixa oferta que vol presentar per a comprar el València. En cas que Peter Lim accepte l’operació, seria el final de l’etapa de Meriton Holdings en el València CF, després de set anys en els quals el club ha viscut una gran inestabilitat social, esportiva, econòmica i institucional.