ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Miguel Corona es pronuncia obertament sobre la possible venda de Javi Guerra

Per Alex Alfaro · 03 Octubre, 2023

L’explosió de Javi Guerra no ha passat desapercebuda en el món del futbol. El jugador del València Club de Futbol és la sensació, titular indiscutible per a Baraja i arrasa en venda de camisetes. A Espanya el seu nom ja ressona en tots els mitjans de comunicació.

Per això, Miguel Ángel Corona, director esportiu de l’entitat, ha volgut tallar d’arrel aquests rumors amb una frase contundent: “No està en els nostres plans vendre a Javi Guerra. Els nostres plans de futur passen per continuar donant-li les condicions adequades perquè puga desenvolupar tot el seu potencial amb Rubén Baraja, convertir-se en un jugador important i continuar construint un València de futur immediat al voltant de jugadors com ell”, ha comentat en el Dailymail.

A més, afig que la irrupció de Guerra no ha sigut una sorpresa perquè érem conscients del seu potencial des de feia molt”. No obstant això, és impossible desvincular la gestió del club che del seu màxim accionista Peter Lim, qui s’ha despreocupat del club durant els últims anys… excepte quan ha tocat fer vendes importants.

No obstant això, la realitat és que aquest tipus de decisions importants les pren Peter Lim sense consultar l’opinió de la gestió local. Este mateix estiu, la negociació amb el Milan per Yunus va ser a càrrec de Corona, si bé va ser Lim qui va exigir 20M fixos portant al directiu che a dir ‘no’ a ofertes molt pròximes a eixa xifra que de bon gust haurien sigut acceptades.