ACTUALITAT  

Miguel Brito defensa Mestalla de les acusacions de racisme: “M’he sentit molt volgut per la gent de València”

Per Manel Rumbau · 10 Novembre, 2023

Miguel Brito, exjugador del València CF, ha concedit una entrevista als companys de Tribuna Deportiva per tal de parlar sobre l’actualitat del club de Mestalla. L’exlateral portugués, a més de repassar l’inici lliguer del club de Mestalla i el paper de Baraja a la banqueta, també ha volgut parlar sobre la visita del conjunt valencianista al Santiago Bernabéu i, per suposat, el cas Vinicius. 

Cas Vinicius

Mai he notat en 7 temporades gens de racisme. M’he sentit molt volgut per la gent de València. L’episodi de l’any passat van ser 2-3 babaus i crec que no cal culpar a tota l’afició dient que és racista. Per un no han de pagar tots. 

Quan vas al futbol dius coses que no penses. Et calfes i t’equivoques. A vegades dius bobades. Això no vol dir que la gent del València siga racista. Sempre m’he sentit volgut cada vegada que vaig. Crec que una certa premsa ho ha pintat d’una forma, però no és per a tant.

Visita al Bernabéu

Vinicius és imprevisible. No està en un gran moment com l’any passat. Thierry té condicions per a parar-lo, de fer un bon partit. Ara mateix, el jugador més destacat del Madrid és Bellingham. Espere que demà li isquen mal les coses a Vinicius.

Nosaltres sabíem que no és fàcil jugar a Madrid. Ells (els àrbrits) davant el dubte saben que sempre és a favor del Madrid. Cal estar concentrats. Són molt importants els primers 15-20′. L’equip ha d’anar a demostrar. Els desitge molta sort demà.

L’inici lliguer

Del que vaig veure la part final de la temporada passada i el principi d’enguany el València ha millorat molt. Es nota la mà de l’entrenador. Equip jove amb qualitat.

Baraja

Quan tens un entrenador que et dona confiança i té un pla de joc es veu. Abans del Pipo no donava eixa sensació. Ara saben el que han de fer. Crec que Pipo té les condicions perfectes. Amb el poc que té, Baraja ho està fent molt bé. No cal acostumar-se, el València és un club gran i espere que torne a ser el d’abans prompte.