Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Miguel Ángel Corona parla sobre el decsontentament de l’afició amb Meriton

Per Marc Santiago · 15 Juny, 2023

El recentment nomenat director esportiu del València CF, Miguel Ángel Corona, ha concedit una entrevista al diari AS, on ha comentat diverses coses interessants sobre la temporada del València, el seu paper en el club o el descontentament i la desconfiança dels aficionats valencianistes amb la propietat del club i la direcció de l’entitat.

Corona assegura que des del club li han transmés molta confiança en el seu treball, però la situació amb la grada és molt diferent:

“Així és. I  no és agradable. Però també em dec a la confiança que depositen en mi. I si done tot el que tinc, assumint que es comenten errors, no crec que siga el moment d’abandonar”

Sobre si creu que aquest cabreig de l’afició té solució diu:

“Jo crec que els aficionats el que volen és veure guanyar al seu equip, això el primer. Intentarem donar-li aqueixa alegria i una motivació per a veure cada diumenge al seu equip. Però això és futbol i això de guanyar és una cosa que no sempre s’aconsegueix”

També ha parlat sobre les reunions amb el màxim accionista i ha descrit com són:

“La veritat és que és curiós que semble alguna cosa fora del normal, quan és el més normal en les empreses i els clubs de futbol. Són reunions de treball. Amb un guió, un ordre del dia per dir-ho així, temes a tractar, s’aprofundeix, es debat amb el Consell d’Administració. S’exposen punts de vista i es prenen decisions. Però crec que és el normal en tot club”

Sobre la implicació de Peter Lim:

“És una persona molt expressiva quant a les seues intervencions, et demostra la seua preocupació i la seua implicació. Entén que no és una situació agradable, vol que la canviem com més prompte millor”

Corona i Solís es reuniren no fa molt amb Lim a Singapur:

“Va ser una reunió en la qual, després d’aquest any de treball amb la presidenta, es va culminar eixa reestructuració del club cap a un local management. Va servir per a reconstruir els organigrames, per a acabar aqueix projecte que tenia al cap la president i començar a posar-lo en marxa amb la nova temporada. I dins d’aqueix organigrama, hi ha unes certes decisions que es poden prendre des de València”

Al ser preguntat sobre si realment comptarien amb autonomia o si seguirien depenent del famós OK de Lim:

“No considere que això siga un problema. És simplement un procés intern i lògic. Un fitxatge o un main sponsor, que són operacions rellevants en un club, tenen un procés. Es tracta d’assegurar que la decisió està ben presa i abrigallada. No perquè calga viatjar sinó perquè és un procés marcat a la casa perquè aqueixa decisió estiga abrigallada. No té més història”

Finalment, parla sobre si l’entrenador formarà part d’aquestes decisions sobre la planificació de la plantilla:

“Sempre cal treballar o intentar confeccionar una plantilla que el teu entrenador vaja a usar i estiga content amb el que té, que satisfaça els seus criteris tecnicotàctics i físics. Això és obvi. El que gestiona la plantilla és l’entrenador i no es pot dissociar a un entrenador de la confecció. Estic convençut que treballarem en sintonia i treballar amb una plantilla perquè l’entrenador, amb les seues virtuts, la potencie cada dia”