ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Miguel Ángel Corona parla del mercat d’hivern del València

Per Joan Marc García · 17 Novembre, 2023

El director esportiu del València, Miguel Ángel Corona, ha parlat a una entrevista a Relevo en què aborda temes crucials per al club. En aquesta conversa, Corona revela detalls sobre els plans de l’equip per al mercat d’hivern, discuteix la influència de Peter Lim en les decisions esportives, avalua la situació actual de la plantilla valencianista i ofereix la seua visió sobre el treball de Rubén Baraja.

Respecte al mercat d’hivern, Corona considera que “la tònica ha de ser reinvertir quan s’ingresse per vendes“. A més, el director esportiu del València afirma que “no volem que les eixides ens debiliten al mercat d’hivern“. No obstant, Corona indica que això es decisió de Peter Lim: “No es el quí, és el qué. La situació econòmica és delicada”.

Corona creu que amb la plantilla que hi ha “es poden complir els objectius”, però considera que hi ha que estar “preparats” per a fitxar, encara que no saben a hores d’ara de “les ferramentes que dispondran” per a incorporar futbolistes al mercat d’hivern.