ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Miguel Ángel Corona: “Dimitrievski ve a donar competitivitat a la nostra porteria”

Per Manel Rumbau · 12 Juny, 2024

El València ha fet oficial este matí la incorporació de Stole Dimitrievski fins l’any 2026. El porter macedoni arriba a la capital del Túria després de completar sis temporades al Rayo Vallecano i per competir per la titularitat amb Mamardashvili, tot i que el futur d’este segon és i serà incert durant tot l’estiu.

El director esportiu del club de Mestalla, Miguel Ángel Corona, ha parlat sobre el que és el primer fitxatge del València per a la temporada 2024-25.

Incorporació de Dimitrievski

Estem molt contents amb la incorporació de Stole. Ens ve a donar competitivitat a la nostra porteria. Contents, a més, perquè ha sigut un fitxatge que compta amb el consens de tots els nostres tècnics, fins i tot i com és normal, dels especialitzats en l’àrea. És un xic que li apassiona afrontar reptes.

Porta molts anys a Espanya. Molts anys en una porteria de primera divisió, defensant-la amb molt de nivell i, per tant, contentíssims. Segur que ens aportarà i ens donarà alegries. Ell estava també amb moltíssima il·lusió d’afrontar el repte del València CF i a gaudir d’ell des d’ara mateix i molt contents que estiga en pretemporada ja.

Dimitrievski a nivell personal

Té un caràcter molt positiu, optimista, de molta faena, creu molt en el grup. En el seu treball i experiència ha comprovat que l’equip que es manté unit aconsegueix objectius. Ve amb eixa idea. Té una experiència, una edat de molta maduresa amb la qual cosa segur que ens aporta també a la resta del grup.