ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Miguel Ángel Corona analitza l’arribada de Baraja

Per Alex Alfaro · 15 Febrer, 2023

Hui ha sigut presentat Rubén Baraja i abans de les seues respostes als mitjans de comunicació, Miguel Ángel Corona, director tècnic del club, ha donat les seues explicacions referent al canvi en la banqueta

Declaracions de Corona

“Hui estem ací per a anunciar el retorn de Rubén Baraja a la seua casa. Tens tota la nostra confiança i suport. Benvingut a la teua casa”

“El seu coneixement de la plantilla i la seua visió del que crec que ens pot aportar. Xavi no havia entrenat a Espanya. Zidane no havia entrenat en Primera. Simeone només a Itàlia. Ell pot alçar la moral dels jugadors”

Tinc un procés per a analitzar moltes coses. En el meu bagatge vaig portar més alternatives a Singapur, però el meu número u el tenia clar. No m’he reunit amb cap entrenador després de Baraja”