ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Miguel Ángel Corona analitza el fitxatge de Peter Federico

Per Alex Alfaro · 31 Gener, 2024

Peter Federico ja és oficialment futbolista del València C.F. La seua arribada ha generat molts dubtes en l’ambient ja que arriba del Reial Madrid Castilla, un equip d’una categoria molt inferior i on no ha sigut titular durant aquesta temporada, a pesar que si que ha participat en quasi tots els partits.

Miguel Ángel Corona ha parlat per als mitjans de comunicació oficials del València C.F on ha explicat com és Peter Federico:

Els aficionats es trobaran a un jugador molt en la línia de l’equip que veuen cada setmana: compromés, amb molt de recorregut, amb molta capacitat de fer grans trasllats en la banda, que és el que estan fent els seus companys, amb una adaptabilitat, pràcticament, del 100% al nostre estil i sistema de joc hui dia. Molt coherent amb el que estan veient cada diumenge. A més, podent jugar per les dos bandes, el més important és que és un jugador de banda esquerra i, sobretot, de peu esquerre que no tenim en plantilla, és a dir, un ’11. També registra grans distàncies, altes intensitats i amb una actitud de voler esforçar-se i ser generós en el treball grupal i quan li toque en el duel individual”.