Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Míchel vol emportar-se a Toni Lato del València

Per Blanquinegres · 27 Desembre, 2022

Toni Lato continua sense tindre cap oferta en ferm per a renovar amb el València i per esta raó la seua ment està, almenys pel que fa a la pròxima temporada, més fora que dins del València. El lateral esquerre acaba contracte el pròxim 30 de juny de 2023, i són ja molts els clubs que han trucat a la porta de Lato per a conéixer la seua predisposició per a escoltar ofertes. És més, en 4 dies pot, de manera legal, negociar amb qualsevol club. Tal com han informat a Grècia, l’Olympiakos de Míchel és un dels equips que s’ha posat en contacte amb Lato per a presentar-li una proposta de cara a la pròxima temporada. A més, els grecs ja van voler incorporar-lo la temporada passada i per tant és un interés que ja ve des de lluny.

I és que el València no valora a curt termini presentar-li una oferta de renovació al valencià. Va ser reconegut pel propi Gennaro Gattuso en una entrevista per al Diario AS. El València té una situació d’overbooking en el lateral esquerre. No obstant això, diversos d’ells poden volar lluny de València en els pròxims mesos. Jesús Vázquez està a l’espera de l’ok de Gattuso per a eixir a l’hivern i el Getafe és el millor posicionat per a això, mentre que Lato no té oferta de renovació.

Lato vol renovar al València, sempre que li oferisquen unes condicions en les quals es puga sentir valorat per part de l’entitat, és a dir: un salari que mantinga o fins i tot augmente el que està cobrant ara mateix i un contracte llarg que es traduïsca en un interés real en què Lato seguisca lligat al club valencianista.

No obstant això, els dies passen de manera ràpida i pot ser que quan arribe l’oferta del València ja siga massa tard. Lato té ofertes interessants de diverses lligues, alguna d’elles li ofereixen un projecte esportiu i bones condicions econòmiques i abans o després haurà de prendre una decisió.