+  PRIMER EQUIP  

Mestalla vol els primers 3 punts: València CF-Màlaga CF

Per Blanquinegres · 28 Agost, 2014

Mestalla obri la temporada de manera oficial davant el Màlaga a les 22h en el que serà la segona jornada del campionat de lliga.

Amb un onze que Nuno ja te clar el València disputarà el segon encontre de lliga, primer a Mestalla, on vol abastar la primera victòria. Segurament eixe onze patirà canvis, respecte el primer partit a Sevilla. La absència dels Rodrigos es quasi segura, encara que en el cas de Rodrigo Moreno es una incògnita, ja que esta inclòs en la convocatòria de 19 que ahir va presentar Nuno Espíritu Santo, malgrat la punxada que va patir a la seua cuixa dreta al entrenament del passat dimecres. L’altre Rodrigo, de Paul, complirà el primer dels 4 partits, que el comitè disciplinari l’imposà per la roja que va vore davant el Sevilla.

La convocatòria per a la 2a jornada esta formada per:

Porteria: Alves i Yoel

Defensa: Cancelo, Barragán, Otamendi, Mustafi, Vezo, Gayà, Orban

Centre del camp: Javi Fuego, Parejo, André Gomes, Zuculini, Feghouli, Piatti, Robert i Carles Gil

Davantera: Alcacer i Rodrigo

El València CF amb eixes dos baies ja sabudes, pot presentar el següent onze; Alves-Barragán, Vezo, Otamendi, Gaya-Javi Fuego, André Gomes, Dani Parejo- Piatti, Alcacer i Feghouli. Una alineació molt pareguda a la presentada a Sevilla el passat dissabte.

Demà Mestalla obrirà la lliga justament davant l’equip que va obrir la campanya passada, el Màlaga, 1-0 aquell partit. Un conjunt de la Costa del Sol que també arriba en baixes en forma de sancionats. Duda i Antunes, que foren expulsat davant l’Athletic de Bilbao.

Amb ambdós bàndols perjudicats, Mestalla tractarà de continuar amb la seua bona ratxa al primer partit que es disputa al feu blanquinegre. En els últims anys, Mestalla ha aconseguit 11 victòries, 2 empats i només una derrota. Que continue, i es prolongue, el bon feeling Mestalla-Equip-Afició.

11Malag