+  PRIMER EQUIP  

Mestalla va parlar

Per Blanquinegres · 09 Agost, 2015

“El poble és sobirà”. Aixó és una realitat i ahir Mestalla va parlar en claredat. L’estadi blanquinegre no va desaprofitar l’ocasió, i per un moment va deixar la festa del valencianisme i la Presentació de banda, per tal d’expressar el seu malestar sobre dos peces del València CF, Nicolás Otamendi i Nuno Espírito Santo.

En ambdós casos existia eixa incògnita de com anava a rebre’ls Mestalla després dels esdeveniments ocorreguts. Un per les seues directes intencions de no tornar a València, i l’altre per la vinculació més o menys directa en l’adéu de Rufete i Salvo.

Pues be, cap dels dos va escapar per a l’afició que ahir omplia Mestalla. Otamendi, va botar al camp amb un missatge clar de l’speaker. “… Amb la seua millor afició, l’afició del VCF perquè és nostre… Nico Otamendi!”. Durant estes paraules, el xiulits ja començaren a barrejar-se amb els aplaudiments, quan el jugador ja va eixir la reacció de Mestalla va se encara més atronadora i desconcertant al mateix temps, ja que la divisió d’opinió va ser el resultat.Ota Presentació

Eixe 50-50, va desapareix que la pilota començà a rodar. Uns minuts van basta per vore a les 50.000 ànimes, que ahir omplien Mestalla, aplaudir una acció de les de Ota a la rereguarda amb contundència i seguretat.

En el cas del tècnic del VCF, la xiulada va superar als aplaudiments. L’afició tenia ganes d’este primer partit a Mestalla per tal de poder deixar constància de que no estava molt content per el mal que s‘ha ocasionat a l’anterior equip de treball a la secretaria tècnica. Mestalla va senyalar com culpable al de Santo Tomé. L’entrenador blanquinegre, a la fi del partit no va evitar parlar dels xiulits i va dir que espera amb resultats canviar el parèixer de la grada, que ahir li dedicà una forta esbroncada, per respecte.

El temps dirà sí apareix el perdó de Mestalla, qui no permet cap eixida de to, de qui siga que es pose per damunt de l’entitat. Es podrà comprovar al primer partit que obrirà la temporada oficial, serà el dia 19 i suposarà el tret d’eixida a la prèvia de la Lliga de Campions davant l’AS Mònaco.