+  ACTUALITAT  

Mestalla torna a demostrar que estarà amb el seu equip

Per Blanquinegres · 15 Agost, 2015

Hui dissabte 15, dia festiu a tota Espanya, han obert les taquilles de Mestalla per a que la venda d’entrades per al partit entre el VCF i l’AS Mònaco continue. Ahir va finalitzar el termini preferencial dels abonats per traure les seues localitats. Encara hui podran adquirir-la al preu d’abonats però no amb el seu seient, segons disponibilitat.

Amb este nou termini al calendari, l’afició valencianista s’ha bolcat de ple en el que serà el partit d’anada de la fase prèvia de dimecres a les 20:45h. Les coles han aparegut des primera hora del matí, i a hores d’ara el degoteig de venda d’entrada és costant. Les coles han començat des de les mateixes taquilles del coliseu, omplint el tram de l’Avinguda de Suècia i arribant a girar cap al carrer d’Amadeu de Savoia. Estes llargues coles també s’estan produint a la Megastore situada a la Plaça de l’Ajuntament. Allí mateix també es poden adquirir els tickets per a tan important cita. Durant el dia de hui, de 10h a 14h es mantindran obertes les taquilles. Tornaran a obrir dilluns al seu horari habitual (10h-14 i 17h-20h).

Esta demostració a 4 dies per al partit fa presagiar el gran ambient que Mestalla registrarà per donar llum al primer partit que ha d’apropar al VCF cap a la Lliga de Campions tan anhelada per equip i afició. El que ja es sap que amb Mestalla bolcada amb els seus el primer gol de la nit ja és de color blanquinegre.