ACTUALITAT

Mestalla s’emociona recordant l’any més exitós en la història del València (2-3)

Per Manel Rumbau · 05 Abril, 2024

El València ha caigut derrotat davant l’equip de l’AFE (2-3) en el partit de les llegendes del triplet valencianista que s’ha celebrat esta vesprada a Mestalla.

Més intensitat de la prevista

Començava el partit de les llegendes a Mestalla amb el València portant el pes de joc en els primers compassos. L’equip de les llegendes de LaLiga, per altra part, es limitava pel moment a esperar situacions de perill al contraatac. Amb aquesta inèrcia pel mig, l’equip valencianista comptaria amb la primera oportunitat clara del partit per mitjà d’un dispar d’Angulo que detenia segur Iker Casillas amb una gran estirada.

No obstant això, tot i el domini local en el primer quart d’hora d’encontre, l’equip d’AFE aconseguiria avançar-se al lluminós amb un tir des de la frontal de Marcos Senna que Cañizares, a pesar de la gran distància, no va ser capaç d’evitar. Però a pesar del gol en contra, el València de les llegendes no va pretindre canviar la seua convicció. I així va ser. Migue Ángel Angulo, tan sols 3 minuts després del gol de l’equip de les llegendes de LaLiga, empatava el partit per mitjà d’una gran vaselina.

A partir de l’empat valencianista, la primera meitat, a part d’unes quantes lesions pel camí, no va tindre molta més història.

Segona part…

Es reprenia l’enfrontament de les llegendes a la capital del Túria amb l’equip d’AFE decidit a trobar el camí de la victòria per la via ràpida. I és que el València, a difèrencia dels primers 45 minuts, va deixar la possessió en mans de l’equip visitant, condició que va portar a Salva Ballesta a donar-li de nou l’avantatge a l’equip de llegendes de LaLiga.

A pesar del gol visitant, el club de Mestalla aconseguiria crèixer amb el pas dels minuts, situació que aprofitaria Mista per a tornar a perforar les xarxes de Mestalla. Amb l’empat de nou al marcador, el partit tornaria a situar-se en el punt de partida, de manera que l’equip de l’AFE tornaria a avançar-se novament al marcador per establir el definitiu 2-3. Més enllà del partit, Mestalla ha pogut tornar a recordar, per mitjà dels seus herois, un dels anys més exitosos en la història valencianista. Ha tornat a recordar, en definitiva, allò que fa tan gran al València C.F.