ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  Sin categoría  SOCIAL  

Mestalla pareix que no s’omplirà per al Trofeu Taronja

Per Gerard Gálvez · 02 Agost, 2021

El club ha venut, entre els abonats que van triar l’Opció 1 o l’Opció 2, un 50% de totes les entrades que tenien disponibles per al partit enfront de l’AC Milan (1500 entrades venudes). L’aforament màxim, segons es va establir, és de 3000 aficionats. No obstant això, la sensació és que el club no vendrà el 100% de les entrades.

Torn de l’Opció 3

Ara arriba el torn de compra dels aficionats que no són abonats del club. El públic general té disponibles aquestes entrades per un preu que varia entre els 45 i els 70 euros, cosa que ha causat molta polèmica entre els aficionats del club. Preus summament alts perquè el públic puga accedir a un partit de pretemporada.

No s’arriba al 100%

El València ha venut 1500 entrades entre el públic que més barates les podia comprar. Per tant, tot fa indicar que, tal com va succeir en l’última jornada de l’any passat enfront de l’Eibar, no s’arribarà al 100% de l’aforament. Un aforament que és summament reduït a causa de les restriccions per la pandèmia. Per tant, no fa falta imaginar com hauria estat Mestalla si s’haguera permés el 100% de l’aforament. Una imatge molt diferent al que l’afició estava acostumada.