ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mestalla organitzarà la “The Champions Burger”

Per Blanquinegres · 09 Abril, 2024

La gespa de l’estadi del València CF, el Camp de Mestalla, es convertirà este estiu de 2024, del dijous 6 al diumenge 23 de juny, en capital de l’hamburguesa en acollir el que és considerat un dels majors esdeveniments d’hamburgueses d’Espanya.

The Champions Burger’, després de fer-ho l’any passat en el Estadi Ciutat de València del Llevant UD, aterra a Mestalla amb l’objectiu del club de poder tindre més ingressos més enllà dels dies de partit. En esta línia ja s’han celebrat altres esdeveniments com el “Mestalla Camp de Nadal”), “Nit de cap d’any Coliseu Mestalla”, l’amistós entre Colòmbia i l’Iraq o diferents concerts.

No obstant això, crida l’atenció que el València pretenga que l’estadi genere més ingressos però no obstant això porta sense reformar-se i pintar-se des de la inversió que va realitzar Amadeo Salvo.

La notícia, avançada pel diari Superdeporte, explica que el club confia a aconseguir xifres rècord pels avantatges que ofereix Mestalla respecte a altres recintes esportius de la ciutat per capacitat, accessos, connexions de transport públic i ubicació en un punt estratègic.

És important tindre en compte que l’esdeveniment tindrà lloc en la gespa de Mestalla, però no tindrà cap perjudici ja que estava previst substituir-ho durant el pròxim estiu.