ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mestalla ja busca la millor hamburguesa d’Espanya en “The Champions Burguer”

Per Alex Alfaro · 12 Juny, 2024

La Champions Burger ja ha donat el seu tret d’eixida i la pluja no ha sigut cap impediment perquè milers de persones s’acostaren a Mestalla per a provar i votar a la millor hamburguesa d’Espanya en la 5a edició del festival gastronòmic “The Champions Burger”.

Des de hui fins al pròxim 7 de juliol podràs gaudir de més de 35 hamburgueseries del més alt nivell en format “food truck“. El públic, amb entrada gratuïta, triarà les millors propostes, segons ha informat l’organització en un comunicat.

I tot això des d’un escenari icònic com és la gespa de Mestalla (que serà canviat una vegada finalitze l’esdeveniment). Alguns dels restaurants que participaran en València són: Soul Coffee Beer, Gottan, Circo, El Tarantín Chiflado, Vacarnal, The Berty’s, Nola Smoke, Umbrella, Torriko, Godeo, Antiga, Ciriaco, Jisma, Lamburguesa, Tokio, Nolito’s Burger, La Muralla, Jenkin’s, Guinness Burger i Moflete.

Una de les principals novetats que s’han vist hui ha sigut el ‘”Hall of Burger”, on La Muralla i Jenkin’s, que es van alçar amb el títol de ‘Millor hamburguesa d’Espanya’ i ‘Millor hamburguesa d’Europa’ en 2023, respectivament, oferiran les seues originals propostes. Però no li les podrà votar, “estaran indultades”, i passaran directament a participar en la final d’Europa.

En esta zona també estarà el ‘food truck’ de ‘Guinness Burger’, amb la proposada gurmet d’Eneko Fernández, guanyador del programa MasterChef 11.