+  PRIMER EQUIP  

Mestalla estarà de gom a gom el pròxim 4 de Gener

Per Blanquinegres · 26 Desembre, 2014

El servei de compra d’entrades online de VCF, estrenat per a este primer duel del 2015, ja no deixa adquirir cap entrada per a gaudir del València CF-Reial Madrid.

 

El primer partit que vora Mestalla per donar la benvinguda al nou any, 2015, serà tot un València CF-Reial Madrid. Molts ingredients es barregen a este duel. Precisament, la condició de primer partit desprès de la parada lliguera de Nadals i també el probable debut d’Enzo Pérez davant la seua nova afició, partit on a més, l’argentí té molts nombres de ser de la partida per la sanció a Javi Fuego. Les dades festives, rebre al Madrid dels rècords, entre d’altres han fet que Mestalla siga, el proper 4 de gener, una autentica olla a pressió.

A 9 dies per al partit entre blanquinegres i víkings, el recent estrenat servei de venda d’entrades on-line instaurat a la plana web del València CF, ja no deia adquirir cap entrada per a l’esmentat duel. Cert es que, per llei, durant la setmana prèvia al partit, les taquilles de l’estadi valencianista permetra vendre un percentatge de l’aforament de Mestalla. Però de segur, amb tots els ingredients presents a un dels millors partits de futbol al panorama europeu, Mestalla presentarà un aspecte de faula amb prop de 50.000 espectadors als seus seients blancs i taronja.

A més a més, amb la inactivitat futbolística d’estos dies, el club blanquinegre esta cuidant la seua herba davant la forta humitat barrejada amb fred que colpeja la Capital del Túria, cobrint tot el verd de Mestalla amb una tela que la protegeix de les pitjor condicions meteorològiques. Tots a Mestalla per demostrar que, Junts Tornem i amb les millors condicions possibles.

Mestalla fred