La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Mestalla estarà acompanyat per més de mil aficionats en Albacete
,

El Mestalla estarà acompanyat per més de mil aficionats en Albacete

COMPARTIR

728-90

Aquest diumenge a les 20:30h serà l’últim i decisiu duel entre l’Albacete i el València CF Mestalla per a veure qui dels dos aconsegueix una plaça en Segona Divisió. Una lluita de dos on tan sols podrà véncer un.

La setmana passada, l’estadi del València es va omplir d’aficionats per a animar als seus, però el resultat no va ser l’esperat. Els de Curro Torres viatgen ara al Carlos Belmonte amb un marcador de 0-1 en contra però amb la confiança de poder donar-li la volta i poder fer història.

Com ja va passar en l’eliminatòria anterior davant el Múrcia, els jugadors estaran acompanyats per, com a mínim, 1.050 aficionats que animaran als jugadors per a aconseguir tots junts el somni del filial. L’Agrupació de Penyes Valencianista i la Curva Nord hi han mobilitzat als seguidors ‘ché‘ per a desplaçar-se a Albacete i no deixar sols als seus. L’Agrupació ja ha plenat 9 autobusos i la CN10 altres dos.

No serà fàcil, però queden 90 minuts al davant on pot passar qualsevol cosa. El València CF Mestalla, a un pas de Segona Divisió.

IZQ_7118