ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mestalla es pronuncia un mes després de la seua arribada: “Bryan, quédate”

Per Miguel Castells · 03 Març, 2022

Ahir tot era alegria al camp de Mestalla. El València tornà a classificar a una final de la Copa del Rei i buscarà la novena de la seua història. El partit va ser com l’ADN del conjunt blanquinegre: bronco i copero. No brillà pel futbol de possessió ni per grans jugades, però sí per l’aspecte defensiu, on el València maltractà psicològicament a un Athletic que quasi no va tindre ocasions.

S’ha guanyat a tots en un mes

A este tipus de futbol, es pot pensar que jugadors diferencials com Bryan Gil no mostren el seu potencial, però res més lluny de la realitat, el jugador cedit pel Tottenham està gaudint moltíssim del mes que porta a la Capital del Túria, on ja s’ha guanyat al club, als seus companys, a l’entrenador i a l’afició. Mestalla ahir es pronuncià un mes després de la seua arribada i cantà: “Bryan, quédate”.

L’opció Conte

Antonio Conte ha afirmat en més d’una ocasió que el club anglés no ha de formar jugadors, sinó tindre’ls ja contrastats, i ixa és la bala que té el València junt amb la seua afició, que ahir demostrà que és de les millors del món. Lògicament, no té res a veure la plantilla del Tottenham amb la del València actualment, però el que està vivint Bryan estos mesos no el viurà a molts més llocs. Bryan, quédate.