La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mestalla canta contra Peter Lim i Anil Murthy
,

Mestalla canta contra Peter Lim i Anil Murthy

COMPARTIR

728-90

Per fi, el públic ha tornat a Mestalla. La baixa incidència acumulada de positius per 100.000 habitants ha permés que els aficionats hagen pogut tornar entrar a Mestalla. Esta situació només es produirà en els camps de la Comunitat Valenciana de Primera Divisió.

L’afició del València ha tornat a Mestalla, però no s’ha oblidat de la pèssima gestió de Meriton Holdings. De fet, abans de començar el partit i al llarg de la primera part, Mestalla ha cantat contra el màxim accionista del València i contra el president del club. Anil Murthy està sentint la pressió del valencianisme per totes les accions que ha comés Meriton Holdings des que va arribar al club en l’any 2014.

Cantics contra Peter Lim i Anil Murthy

Els aficionats presents a Mestalla han cantat: “Anil, canalla, fora de Mestalla” i “Peter vete ya”, perquè no volen la continuïtat de l’empresari singapurés al davant del club de la Capital del Túria. Per la part que correspon a Anil Murthy, el president del València havia estat quinze mesos sense sentir al públic de Mestalla.

Durant les últimes temporades, la seua figura ha sigut molt criticada per les declaracions i actes que ha tingut contra el valencianisme. Hui ha tornat el públic a Mestalla i, com ja va fer en la manifestació del passat huit de maig, ha cantat contra la propietat i demana la marxa definitiva de Meriton Holdings del València CF.

El València és dels seus aficionats

Finalment, l’afició del València present ha Mestalla ha cantat: “El València som nosaltres” fent referència a què Peter Lim tindrà la majoria accionarial del club, però que mai serà capaç ser el València CF, ja que el València és dels seus aficionats.