La millor informació del ValènciaCF en valencià

Meriton no descarta que Sean Bai siga el director general definitiu
,

Meriton no descarta que Sean Bai siga el director general definitiu

COMPARTIR

Meriton va explicar, en un comunicat oficial, que Sean Bai anava a ser el pròxim director general, però sempre de manera interina a l’espera de trobar un nou director/president que poguera tornar a reestructurar la situació nefasta en la qual Anil Murthy i Peter Lim han deixat al club durant els últims anys.

No obstant això, esta situació pot canviar. Tal com ha informat la Cadena SER, Meriton es troba a l’espera del que ocorrerà en el futur, i en el cas que li les coses es feren correctament, Sean Bai es quedaria com a director general oficial i definitu. Per tant, la seua situació interina no és qüestió de dies, sinó de mesos.

Sean Bai, anterior director de l’Acadèmia, té tots els poders possibles per a poder prendre decisions, sempre consensuades amb Peter Lim i Jorge Mendes. A més, cal tindre en compte que no és senzill trobar a un dirigent competent i que complisca les característiques de Meriton: que no faça soroll i no qüestione les decisions de Peter Lim des de Singapur

Missatge de Sean Bai

L’actual entrenador del València (no cal oblidar-ho) no ha sigut avisat de cap avanç que està realitzant la institució amb Gennaro Gattuso. L’alacantí s’ha enterat de tot a través de la premsa, i per això sent que s’ha sigut injust amb ell, que ha defensat l’escut des del primer dia. Això sí, ha rebut un missatge de Sean Bai on l’advertia que ara ell era ara el responsable del primer equip i que passara bones vacances.

El comunicat del València

Al comunicat oficial redactat pel València CF, el club informava que: “El Consell es complau a anunciar el nomenament de Sean Bai com a Director General interí. Sean Bai du en el club des de 2018 i actualment és el Director de l’Acadèmia del València CF. Durant aquest període interí Bai supervisarà principalment les operacions de futbol del València CF i reportarà directament al Consell”. 

A més d’açò, el club també informava el següent: “El Consell començarà immediatament un procés de cerca per a identificar un nou President del València CF, i es farà un anunci en el seu degut moment. Mentrestant, Khojama Kalimuddin, Conseller no executiu del València CF, assumirà el càrrec de President del Consell d’Administració per a supervisar l’administració del Club durant aquest període”.