Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Meriton es planteja acomiadar ja a Javi Gracia

Per Pablo Marquez · 15 Febrer, 2021

La mala imatge del València davant el Reial Madrid ha ficat totes les mirades en la figura de l’entrenador del club, Javi Gracia. El tècnic navarrés va veure el partit des de la grada de l’estadi Alfredo Di Stefano a conseqüència d’una sanció que ha de complir. No obstant això, la falta d’intensitat durant el partit és responsabilitat de l’entrenador, tal com va admetre el mateix Javi Gracia a la roda de premsa post partit.

Per este motiu i pels resultats al llarg de temporada, la figura de Javi Gracia està qüestionada. De fet, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, Meriton Holdings està plantejant-se acomiadar a Javi Gracia ja i buscar un substitut. El periodista ha afegit que Peter Lim ja ha pres la decisió que esta serà l’última temporada de Javi Gracia al davant del València CF.

Després de vint-i-tres jornades el València ha sumat vint-i-quatre punts. El balanç de la lliga és impropi d’un equip amb la història i l’exigència que mereix el València. Només ha sumat cinc victòries. Ha empatat nou partits i ha perdut nou. A més, el València ha marcat vint-i-huit gols i ha encaixat trenta-dos. D’altra banda, el tècnic també va prendre la decisió de tirar la Copa del Rei a l’enfrontar-se amb un equip molt suplent davant el Sevilla FC en el Sánchez Pizjuan.

BAIX RENDIMENT DELS FUTBOLISTES

Javi Gracia no està aconseguint traure el rendiment de la plantilla. De fet, futbolistes que havien destacat en temporades anteriors estan oferint un rendiment molt millorable. Com és el cas de jugadors com Gabriel Paulista, Gonçalo Guedes, Daniel Wass o Maxi Gómez. Tots estos factors estan provocant que Peter Lim es plantege acomiadar a Javi Gracia abans de finalitzar la temporada.

LES SITUACIONS ANTERIORS DE JAVI GRACIA AMB MERITON

Cal recordar que Javi Gracia va posar el seu càrrec a disposició del club quan va finalitzar el mercat de fitxatges. Esta situació no va acabar en dimissió, perquè el València obligava a Javi Gracia a pagar tres milions d’euros com a penalització. Uns mesos després, Peter Lim va pensar-se acomiadar a Gracia pels resultats que estava obtenint, però no hi havia liquidesa per a pagar-li la quitança.