Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Meriton comunica a Baraja quina serà la primera gran venda de l’estiu

Per Blanquinegres · 09 Juny, 2023

El València va anunciar el dilluns a través d’un comunicat oficial que estava disposat a fer un «reset» per a reconstruir l’equip des del compromís i la humilitat. «Haurem de fer reset i reconstruir el nostre club per als temps exigents que s’aveïnen després d’una mala temporada», van assegurar en el seu escrit. Només quatre dies després el club ha gastat 5 milions d’euros en un central suplent: Cenk Özkacar.

Per altre costat, Rubén Baraja continuarà sent l’entrenador del València CF de cara a la temporada 23/24. Segons ha informat Super, en el matí d’aquest divendres s’han començat a signar els documents que confirmen la seua continuïtat a Mestalla i l’entrenador ja està treballant, al costat de Marchena, en la planificació del pròxim curs. S’espera que el club faça oficial l’acord en les pròximes hores, una vegada superat un simple serrell pendent.

Les peticions de l’entrenador eren clares: vol un projecte que permeta creixement a curt-mig termini, control en la planificació, poder de decisió en la confecció de la plantilla (altes i baixes) i màxima exigència en tots els estaments de l’entitat.

 

Baraja assumeix la situació econòmica crítica del club, la necessitat de vendre jugadors i el poc marge financer per a escometre fitxatges més enllà de cedits i jugadors lliures. El tècnic no és alié a la crua realitat de l’entitat, però està convençut que les coses es poden fer millor per a no estar embolicats en la baralla pel descens la pròxima temporada.

 

El principal problema que ara mateix travessa el club a nivell econòmic és de liquiditat i per això hi ha una realitat i és que el club necessitarà fer vendes aquest estiu. No per a quadrar el Fair Play ni el balanç, sinó per a poder tindre “cash” per a dur a terme la gran quantitat de despeses que té pendents el club. Cal recordar que en les últimes temporades el club s’ha vist en la necessitat de recórrer a pagarés per a pagar els salaris dels jugadors.

El club no ha volgut mentir a Baraja, de moment, i ja li ha comunicat que un dels jugadors que es troba i venda i busquen una eixida per a ell és el porter georgià, Giorgi Mamardashvili.

Levan Seturidze, un dels agents de Giorgi Mamardashvili, al costat de Stefano Castagna, l’ha oferit per tota Anglaterra. Per exemple, el Tottenham ha mostrat interés en ell. No obstant això, segons ha pogut confirmar Blanquinegres, encara no hi ha hagut cap oferta oficial sobre ell.

TOT el mercat de fitxatges en el teu whatsapp

Vols conéixer de manera instantània tots els moviments del mercat de fitxatges? Blanquinegres t’ho posa fàcil. Envia un whatsapp al nostre telèfon (644 06 08 88) i t’enviarem totes les novetats importants del mercat de fitxatges del València C.F