ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Meriton bloqueja moltes eixides

Per Josep Prats · 01 Octubre, 2020

Meriton s’havia proposat fer una neteja al primer equip. Això es va iniciar amb Garay, Coquelin, Ferran, Parejo i Rodrigo, però no són suficients per al màxim mandatari del VCF.

L’entitat de Mestalla va aconseguir 60 milions d’euros per la venda de jugadors, però sols ha servit per a abaixar el cost de la plantilla. Segons apunta Plazadeportiva.com, el desajust financer entre els ingressos i el cost de la plantilla està en uns 20 milions d’euros.

Des de la venda de Rodrigo, el VCF no ha ingressat més diners, Des de fons internes del club, ahir afirmaren que no descarten més eixides abans que acabe el mercat de fitxatges.

En un article publicat a Batzine, es va parlar de l’eixida de fins a 12 jugadors. Però el club s’ha bloquejat amb les vendes de Cillessen, Gameiro, Mangala i Cheryshev.

Dificultats per a vendre’ls

La venda de Cillessen serà la més complicada de totes. L’holandés té el cost molt alt i la seua eixida suposaria l’equilibri del FPF.

A Gameiro li resta un any de contracte i té un dels salaris més alts de l’equip. Les ofertes que han arribat pel francés no han sigut satisfactòries per al conjunt de Mestalla, malgrat la insistència del Fenerbahce amb el seu fitxatge. A més, el davanter li ha comunicat a Gracia que vol quedar-se.

Meriton també volia buscar-li eixida a Cheryshev, encara que l’hispano-rus no vol eixir de la capital del Túria. Té contracte fins a juny de 2022.

L’últim en posar-se a la venda ha sigut Mangala. Encara que va arribar a cost zero, el seu salari és molt elevat. Li resta un any de contracte, però els problemes físics condemnen el seu joc.