+  SOCIAL  

Meriton aterra en València

Per Blanquinegres · 01 Desembre, 2014

Hui a les 19h al Palau de Congressos es produirà el definitiu canvi. La Fundació VCF, deixarà la batuta a l’empresa de Singapur.

 

356 dies després de que el Club es posarà a la venda per part de la deutora dels seus crèdits i 344 dies més tard de que Meriton es perfilarà com la companya a fer-se amb la majoria accionarial del VCF, el procés de venda quedarà totalment segellat.

Quasi un any, de patiment que va quedar totalment liquidat el 24 d’Octubre amb la signatura entre Bankia i Meriton pactant els terminis de pagament i refinanciació dels crèdits de l’entitat de Mestalla. Hui per fi, es produirà el canvi de propietat del VCF. A primeres hores de la vesprada ha sigut el moment de signatures de tots els contractes entre Fundació VCF i Meriton a les mateixes oficines del Club i amb la presencia de la notària Ana Julia Rosselló. A partit de les 19h. amb la propietat ja a favor de Meriton Holding Limited, al palau de Congressos s’escenificarà el canvi dins del consell d’administració del club blanquinegre amb una bona representació de la gent de confiança de Meriton, 7 dels 9 futurs integrants son d’origen asiàtic.

A continuació detallem els 9 integrant escollits per Meriton per viure i gestionar dia a dia el futur València CF, que a més disposaran d’un Comitè Assessor per apropar aspectes cultural i socials amb l’afició valencianista:

Sra. Lay Hoon CHAN: Mà dreta a tot el procés de venda del VCF. Nascuda a Singapur. Dona fort per a Lim formant part de Consell d’Administració com el del McLaren, Meriton, ara VCF i de la Fundació Olímpica de Singapur.

Sr. See Hiang CHANG: Singapur. Advocat i procurador a la Cort Suprema de Singapur. Ha treballat al sector públic administració del Govern de Singapur, sector financer.

Sr. Raymond CHEAH Ho Chee: Supervisor del Projecte Johor a Malàisia, altre dels projectes forts que Peter Lim porta entre mans. Líder en equips a empreses privades.

Sr. Chie Foo CHIANG: Assessor a diferents administracions públiques del Govern de Singapur: Finances, Defensa, Educació i Interior.

Sr. Kim Huat KOH: Altre nom més familiar dins del nou organigrama blanquinegre. Home fort dinsd’empreses privades i públiques tant a Singapur com a l’estranger.

Sr. Ser Miang NG: Ambaixador de Singapur a Noruega. Abans assessor a diversos negocis a Singapur. Home molt lligat a l’esport, participant actiu dins COI, coordinador del JJOO de Pequín i Londres. A més també col·labora al Consell Olímpic Nacional de Singapur.

Sr. Manuel PERIS: Coneix el VCF, ja ha estat dins del Consell d’Administració post-Meriton com a vici-president. Conseller delegat de DAS Àudio i diverses filials al voltant del món.

Sr. Amadeo SALVO: President del València CF. Sense encara confirmació, home fort dins d’este nou Consell, per el seu coneixement del València CF. Soci fundador del grup Power Electronics.

-Sr. Alvin YEO Khim Hai: Advocat dins d’un dels millors bufets a nivell internacionals, Wong Partnership. Membre de la Corte del Centre Internacional d’Arbitratge de Singapur i del panel Consultiu d’apel·lacions de l’Autoritat Monetària de Singapur.

L’equip assessor que ajudarà al nou Consell estarà format per quasi la totalitat del anterior Consell d’Administració post-Meriton, 5 integrants:

Sra. Auxiliadora Borja Albiol

Sr. Jose Manuel Palau

Sr. Juan Cruz Sol Oria

Sr. Miguel Angel Gil de Pareja Pérez

Sr. Salvador Martínez

Raymond Cheah Chee Ho

Raymond Cheah Chee Ho, integrant del Consell que serà nomenat a partir de les 19h.

Encara que este nou Consell, format per 9 integrants, no ha sigut nomenat, ja s’han deixat vore al dia dia del Club. Sense anar molt lluny, ahir van acompanyar al President Salvo a la llotja de Mestalla, format part ja del Consell d’Administració. També se’ls va poder vore el divendres durant la inauguració de la Megastore VCF-Adidas a la plaça de l’Ajuntament.