La millor informació del ValènciaCF en valencià

Merino classifica a Espanya als quarts de final
,

Merino classifica a Espanya als quarts de final

COMPARTIR

Espanya ha aconseguit passar com a primera de grup als quarts de final dels Jocs Olímpics. El conjunt de Luis de la Fuente ha patit molt més del que s’esperava, però finalment ha aconseguit l’objectiu. Austràlia, Argentina i Egipte han sigut tres rivals molt complicats, però els cinc punts han sigut suficients per a deixar a tots per darrere.

Domini de la pilota

El guió del partit era calcat al dels dos encontres anteriors. La selecció espanyola dominava la pilota, però no aconseguia generar ocasions excessivament clares. No ha marcat cap gol a la primera part en tota la competició, però on arriben els gols sempre és a la segona: hui del capità: Mikel Merino.

Mikel Merino

Una jugada combinativa de moltíssim nivell de la selecció acabava amb una passada enrere de Dani Olmo per al mateix Merino, que amb un tir ras superava a Ledesma i obria el marcador. El marcador favorable també per a Egipte davant Austràlia atorgava tranquil.litat extra a l’equip de Luis de la Fuente.

Gol de l’empat

No obstant això, un gol de córner a tres minuts del final tornava a donar-li emoció a l’encontre. Tomás Belmonte rematava el centre d’Almada i quedava el temps d’afegit perquè Argentina realitzara una heroïcitat, però als últims minuts els sud-americans no generaren cap ocasió i Espanya es defensà amb molta facilitat.

Espera Costa de Marfil

Així, l’empat a este últim partit de la fase de grups dona a Espanya la primera posició i la classificació als quarts de final, on espera el dissabte la selecció de Costa de Marfil. D’altra banda, la selecció argentina queda eliminada i és Egipte qui passa com a segona d’este grup tan disputat.