La millor informació del ValènciaCF en valencià

Reunió a Marbella i novetats en la compra de Politano
,

Reunió a Marbella i novetats en la compra de Politano

COMPARTIR

Segons informa el mitjà de comunicació “Il Mattino”, el València s’ha reunit amb els agents de Politano a Marbella, lloc de residència vacacional de Gattuso. No obstant això,  no val de res fins que el València no aconseguisca vendre com a mínim a Guedes, que continua esperant una millor oferta per part de la Roma.

Politano és un dels noms que està sonant amb més força des de l’arribada de Gattuso a la ciutat. Primerament el club va tractar de realitzar una cessió que no va tindre èxit, per la qual cosa ara hauria presentat una primera oferta o un primer acostament de postures per a intentar fer-se amb els drets federatius del jugador. Però sense diners, no hi ha jugador.

A més, Nicolò Schira, va afirmar que el club es va reunir amb Mario Giuffredi, agent del jugador, per a tractar de tancar la compra. El club, segons este mateix periodista, vol al jugador “coste el que coste i les negociacions continuen cap avant“. En la portada de IL Mattino es pot llegir clarament: “Politano al València”. El que si que sabem és que l’interés és real per Matteo Politano, a diferència de molts altres noms que han sonat. Però eixe fet no vol dir ni molt menys que el jugador acabe arribant a València, ja que les diferències continuen sent molt molt llunyanes.

Primera oferta

Segons informa ElDesmarque, el València hauria realitzat una “primera oferta oficial” pròxima als 8 milions d’euros amb uns variables que podrien fer que l’operació s’anara fins als 10 milions d’euros en variables. L’oferta ja és fins i tot molt allunyada al que el València pot arribar a oferir, així i tot des del Nàpols no venen per menys de 15 o 18 milions d’euros, segons informa La Reppublica.

A la fi d’esta setmana el València té una reunió pendent entre Gattuso, Sean Bai i Corona per a definir l’estratègia per al que queda de mercat. Cal recordar que l’exercici econòmic es tanca este pròxim dijous i de moment no hi ha hagut ni un sol moviment per part del València.