ACTUALITAT  FITXATGES  

Rafa Mir rebutja totes les ofertes per esperar al València

Per Alejandro Fernandez · 09 Gener, 2024

El Sevilla està ficat dins del mercat hivernal per a reforçar l’equip, però també està en el mercat oferint jugadors per a vendre-los, i un d’ells és Rafa Mir. Han sigut diverses ja les propostes que han arribat al Sevilla per Rafa Mir, i el futbolista les ha rebutjades totes perquè el valència li ha transmés que quan isca un jugador del club, ell fitxarà per l’entitat che, segons ha informat La Grada.

Rafa Mir és un jugador que ha comptat durant aquesta temporada amb pocs minuts en les files sevillistes, i el seu desig és marxar-se del club. El futbolista murcià ha jugat els 90 minuts dels dos últims partits, ja amb Quique Sánchez Flores. i pel que sembla compta amb ell, amb la baixa d’En-Nesyri per la Copa Àfrica. Encara així, Rafa Mir vol fer les maletes i marxar-se del Sevilla.

El jugador ja va voler deixar el club sevillista a l’estiu i l’entitat andalusa li ho va impedir. Ara, la situació al Sevilla és diferent, el club andalús necessita sí o sí que desprendre’s de jugadors que no sumen minuts i no són importants en el projecte en el pròxim mercat d’hivern.

El València ja ha deixat escapar a Carlos Vicente, qui ja vist la camiseta de l’Alabés, i Rafa Mir, pretés per Baraja, ho te molt difícil per a arribar al club. Segons els últimes informacions que s’anuncien dones de l’entitat valencianista, el València no farà grans esforços en el mercat hivernal, com ja va sent costum, però la seua arribada no està descartada.

De moment, el València busca eixida a un de les seues centrals, Cenk o Gabriel Paulista. Cenk és el jugador que ha canviat en les últimes hores d’opinió i podria acceptar una eixida del club a la recerca d’oportunitats i minuts per a entrar en la llista de Vincenzo Montella per a l’Eurocopa 2024.