Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’opinió de l’Atlètic de Madrid sobre el futur de Lino

Per Blanquinegres · 18 Juny, 2023

Samuel Lino ha sigut sense cap dubte una de les sorpreses de la temporada del València CF. L’extrem brasiler aplegava com un total desconegut des de la lliga portuguesa i amb poques referències sobre el seu rendiment.

L’atacant nascut a Sao Paulo, ja va demostrar al seu debut la seua qualitat, i ha mantingut un nivell prou elevat al llarg de la temporada. Tant és això que ha sigut un dels futbolistes que més minuts han disputat de tota la lliga espanyola. El jugador cedit per Atlètic de Madrid ha causat sensació i s’espera que Simeone compte amb ell per a la pròxima temporada.

Per part del València, es voldria continuar comptant amb altra cessió de Lino per a la pròxima temporada, però cada vegada pareix ser més complicat.

Tal com ha informat el portal Relevo, hi ha una gran quantitat de clubs interessats en la cessió de Samuel Lino, però de moment l’Atlètic de Madrid no contempla ni molt menys aqueixa opció.

Simeone vol veure-lo al llarg de la pretemporada i la directiva pensa que té un gran nombre d’oportunitats per a estar en full d’anotacions l’any que ve.