Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mendilibar se sincera sobre Rafa Mir

Per Blanquinegres · 10 Agost, 2023

L’entrenador del Sevilla, José Luis Mendilibar, va manifestar este dijous que “les sensacions” del seu equip “són bones” per a iniciar la campanya a pesar que ha realitzat “una pretemporada amb molts quilòmetres i canvis horaris”, però que els seus futbolistes estan “preparats per a intentar guanyar-li al València” el divendres en el Sánchez-Pizjuán en la primera jornada de LaLiga.

El davanter Rafa Mir negocia la seua eixida al València, precisament, alguna cosa que per al seu entrenador “no és problema” perquè “si juga, segur que ho farà tan bé com siga possible. Hi ha quinze jugadors dels quals es diu poden anar-se i han d’estar preparats per a jugar. Si algun ho fa malament, pitjor per a ell perquè no jugarà el pròxim partit”.

Declaracions completes

«Si Rafa Mir no està preparat és problema d’ell… De quants jugadors s’ha parlat que es poden marxar? Tecatito, l’altre… Hi ha 15 jugadors dels quals s’ha parlat que no poden estar. Si juguen i no estan preparats pitjor per a ells, perquè a la següent no jugaran. No crec que vaja a jugar pitjor perquè jugue contra un rival en el qual pot estar. Espere que estiga preparat si ha de jugar».