ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mendieta parla sobre la possibilitat de ser director esportiu del València

Per Alex Alfaro · 07 Març, 2023

Mendieta va ser una de les personalitats que van estar presents en el partit del passat cap de setmana al Camp Nou entre el Barcelona i el València que finalment va acabar amb derrota del València i que va suposar que els homes de Baraja continuaren immersos en els llocs de descens.

En la prèvia del partit, en una entrevista a Relevó, va parlar sobre el València C.F i els records que li generen malgrat el cabreig que va generar en  l’afició amb ell principalment arreu de la seua no assistència als actes del Centenari en 2019. No obstant això, en aqueix sentit parla molt clar sobre aquest tema: “El meu afecte i amor cap al València és ací. Això no ho canvia un grup de gent, una minoria”. Ell no s’ha deslligat del València i continua anant a Mestalla, encara que siga “camuflat”.

Possibilitat de tornar com a director esportiu

“Sí, sí. Ho torne a repetir, sí. Amb les capacitats necessàries per a poder desenvolupar eixa posició, sí”

 

Protestes de l’afició

“Em sembla que l’afició té dret a expressar el que sent davant alguna cosa que, és obvi, no representa el que el València hauria de tindre, o el que el València necessita des de la seua propietat. Hem vist, en etapes anteriors, quan hi ha hagut una idea, un projecte en el club, de seguida hi ha hagut una direcció, una millora. Com a això no ha existit, el València ho ha sentit com a club”

 

El seu major desig

 

Que el Barça guanye LaLiga i el València se salve”.

 

Arribada de Baraja a la banqueta

 

Sí. Ell té una missió més difícil, més àrdua, segur que igual d’emocionant. Pel que he pogut veure amb el València, encara no aconseguisc identificar. Entenc que tampoc és el Pipo que vam veure a l’Elx, que vam veure en altres equips, per les necessitats i de moment. Arriba a un València en el qual hi ha el que hi ha i amb això ha de ser capaç de maximitzar tant l’individual com el col·lectiu. No ho va poder fer en el primer partit, ho ha fet en el segon. Sens dubte, és el que necessita, necessita resultats, portes a zero, seguretat defensiva i, a partir d’ací, aconseguir punts en cada jornada per a eixir.