ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Mendes ofereix a Rafa Mir al Barça

Per Miguel Castells · 02 Agost, 2021

Un dels objectius del València s’allunya cada vegada més de la Capital del Túria. Tot i que és el suplent d’Oyarzabal, el campionat que està realitzant Rafa Mir als Jocs Olímpics ha provocat que li ixen més pretendents dels que ja hi havia. Segons el diari Sport, l’últim en sumar-se ha sigut el Barça, ja que Mendes l’ha oferit al conjunt blaugrana.

Opció de 10 milions

Rafa Mir ara mateix pertany als Wolves, però l’Osca té l’oportunitat d’aplicar una opció de compra de 10 milions d’euros. En cas d’aplicar-la, s’entén que serà per a vendre’l i traure el màxim benefici econòmic pel davanter. Si finalment passa açò, el València deixaria de ser una opció, ja que no pot pagar més de 10 milions d’euros.

València, Atlètic i Barça

A Espanya ja s’ha reconegut l’interés del mateix València, l’Atlètic de Madrid i el Barça. Als tres equips és un jugador que s’adaptaria bé, ja que es tracta d’un perfil que no tenen. Els seus 16 gols a l’Osca la temporada passada ha provocat que vullga jugar altra temporada a la Lliga Santander i no a la Premier, on pertany el seu equip actual.

Els Jocs Olímpics

Les possibilitats del València de fitxar a Rafa Mir cada vegada són més remotes. Els Jocs Olímpics li estan atorgant un cartell que al conjunt blanquinegre no l’ajuda, ja que els equips importants de la Lliga espanyola s’han interessat en ell, i Meriton Holdings té impossible competir econòmicament davant estos clubs.