+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Mendes fitxa a Marcos Rocha

Per Blanquinegres · 21 Gener, 2015

Com s’apunta des de Brasil, Jorge Mendes, l’agent de futbolistes més influent del mon futbolístic, s’ha fet amb els drets federatius del jugador brasiler, Marcos Rocha.

El carioca actualment milita a les files de l’Atlètic Mineiro. El jugador que actua com lateral dret, ha sigut prou analitzat per la secretaria tècnica del Club de Mestalla. L’any passat coincidint amb la cessió d’Otamendi al club del Mineirão, l’equip de Rufete va fixar-se en la progressió del jove lateral, internacional amb la 5 voltes campiona del món.

Ara, formant part de la cartera de jugadors del soci de Peter Lim, Mendes, podria deixar cedit al lateral a l’entitat blanquinegra davant la manca de laterals drets que pateix el vestidor de Nuno. La part negativa a esta hipotètica arribada, és la condició d’extracomunitari del jugador. A hores d’ara, el València té les seues places ja ocupades, Otamendi, Enzo i Felipe Augusto. L’únic moviment que es podria produir seria finalitzar la cessió de Filipe Augusto amb el Rio Ave i fer-lo regressar al conjunt portuguès per tal de fer lloc a una posició que en estos moments estarà orfena durant 3-4 setmanes.