ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Medina Cantalejo valora l’actuació arbitral

Per Alex Alfaro · 23 Novembre, 2023

Luis Medina Cantalejo va eixir amb el pit unflat a la roda de premsa on va valorar l’acompliment de l’arbitratge espanyol fins al moment. El president del Comité Tècnic Arbitral, que ha estat en la corda fluixa després de l’eixida de Luis Rubiales i ha aconseguit conservar el seu lloc, no va dubtar a carregar contra els periodistes que li van assenyalar la necessitat de ser més transparents, les seues incongruències, la falta d’autocrítica o missatges contradictoris.

Si llevàrem el VAR un any… Què faríeu els periodistes?”, va arribar a afirmar el dirigent. “O jo no m’he explicat bé o tu m’has entés malament. El missatge que em transmets [de falta d’autocrítica] és el que fas en les teues cròniques“, va afegir Cantalejo

El cim va arribar quan, preguntat pel cabreig de Rafa Benítez, el president del Comité Tècnic Arbitral va al·ludir indirectament al conjunt vigués per a escudar-se en els errors arbitrals: “hi ha davanters que fallen quatre ocasions de gol [Jørgen Larsen] o un migcampista que s’autoexpulsa [Renato Tapia], per descomptat que hi haurà errors”.