Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Medical Thomson en caiguda lliure des de l’arribada de Kiat Lim

Per Blanquinegres · 16 Desembre, 2022

Kiat Lim està sent el protagonista d’estos últims dies a causa de la seua entrevista en els canals oficials del club. El fill del màxim accionista va parlar de recuperar la confiança de l’aficionat: “Entenc que els últims anys no han sigut fàcils i que s’ha trencat la confiança. No estic demanant confiança, estic demanant que vegeu les decisions que prenem i a partir d’ací, adoptes la teua pròpia decisió”.

El nou conseller del club també va comentar que l’objectiu de l’equip era clar, tornar a Europa: “Els objectius esportius els tenim molt clars. Volem exactament el mateix, veritat? Realment, volem exactament el mateix que tots. Volem jugar a Europa, volem guanyar partits, volem guanyar títols”.

El fill de Peter Lim està adquirint protagonisme en moltes de les empreses del seu pare. Fa uns mesos va ser nomenat vicepresident executiu de Thomson Medical Group, controlat per un 90% pel seu pare a nivell accionarial.

Des que es va prendre eixa decisió, s‘ha vist una caiguda del 9,41% en bossa. El descens de TMG des que Kiat Lim està en l’executiu s’ha traduït en unes minusvalideses latents de 148 milions d’euros al canvi, és a dir, un 8,33% en l’actual exercici, tal com ha informat València Plaza.

Comunicat de presentació de Kiat Lim en Medical Thomson

“Volem agrair al doctor Wong per dirigir el grup durant un període excepcionalment turbulent per a emergir amb més força després de l’esclat de la COVID-19. Ha dirigit l’equip amb dedicació i l’equanimitat d’un metge en el suport de la lluita de Singapur contra el virus. A través del seu lideratge, TMG ha aconseguit augmentar la seua quota de mercat en obstetrícia a Singapur, desenvolupant nous serveis. Es mereix un merescut descans i li desitgem tot el millor”

 

Són paraules de Ng Ser Miang, president no executiu de TMG i també conseller del València CF.